Kort klinisch onderwijs (KKO) 03 juli 2024 Post Intensive Care Syndrom (PICS)

Het Albert Schweitzer ziekenhuis biedt nascholing aan voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, AVG-artsen, medisch specialisten en zorgprofessionals in opleiding, in de vorm van Kort Klinisch Onderwijs (KKO). Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging per e-mail.


Op 03 juli 2024 organiseren wij een digitaal KKO.

In dit KKO komt het Post Intensive Care Syndroom aan de orde. De huisarts en andere verwijzers zoals specialisten ouderengeneeskunde spelen een belangrijke rol in het (vroegtijdig) herkennen van de klachten en het hierop acteren. In 2022 is een specialistische richtlijn “IC nazorg” ontwikkelt.

De afdeling IC zal jullie hier over informeren en gaan in gesprek over samenwerken voor PICS

https://fcic.nl/  Nazorg | Albert Schweitzer ziekenhuis | Intensive Care (asz.nl) 


Wat is een KKO?
Tijdens het digitale KKO ontmoeten huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en AVG-artsen onze medisch specialisten en andere zorgprofessionals uit het ziekenhuis elkaar online. Deskundigheidsbevordering van deelnemers staat voorop: elkaar informeren en kennis uitwisselen en met elkaar discussiëren over actuele medische ontwikkelingen, nieuwe ‘zorgproducten’ en samenwerkingsvraagstukken.

Een medisch specialist houdt een ( digitale) presentatie over een onderwerp dat voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde relevant is.Huisartsen en specialisten oudergeneeskunde kunnen suggesties aandragen voor een onderwerp.

Personen die in aanmerking komen voor dit KKO, worden persoonlijk uitgenodigd per mail.

Heeft u wél interesse maar  1 week vóór het KKO nog geen uitnodiging ontvangen, laat het ons weten via zorgsamenwerking@asz.nl, dan sturen we u de aanmeldlink.

Meer informati
Voor meer informatie kunt u bellen met Steven Haverkamp, relatiemanager Afdeling Zorgsamenwerking van het Albert Schweitzer ziekenhuis: (078) 654 20 04 of via zorgsamenwerking@asz.nl.


 

U bent nu hier

HomepageMedewerkersAgenda nascholing en events2024JuliKort klinisch onderwijs (KKO) 03 juli 2024 Post Intensive Care Syndrom (PICS)
Naar boven