Inloopochtend voor stomapatiënten

Dinsdag 1 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in vergaderzaal 2 van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Albert Schweitzerplaats 25, 3318 AT Dordrecht.

De Stomavereniging organiseert in samenwerking met de stomaverpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis een inloopochtend op dinsdag 1 oktober voor stomadragers. Het maakt daarbij niet uit in welk ziekenhuis u wordt behandeld en of u wel of geen lid bent van de Stomavereniging. De inloop is gratis en u hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Tijdens deze informele bijeenkomsten bieden wij u de gelegenheid om, onder het genot van een kop koffie of thee en een koekje, in een ontspannen sfeer lotgenoten te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het leven met een stoma. Er is volop ruimte om onderwerpen zoals bijvoorbeeld vakantie, werk, sport of voeding ter sprake te brengen. Door zowel stomadragers als hun partners worden deze bijeenkomsten vaak als zinvol en positief ervaren. Ook uw partner is dus van harte welkom.

Eventuele vragen van medische aard kunnen worden voorgelegd aan een van de stomaverpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis. Zij is aanwezig van 11.30 tot 12.00 uur.
Voor actuele informatie, zie de website www.stomavereniging.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer Ron Labohm, Stomavereniging Regio Team Zuid en Zuid-West

Telefoon: 06-53158488
Email: r.labohm@stomavrijwilliger.nl

U bent nu hier

HomepageNieuws & bijeenkomstenAgenda informatiebijeenkomstenOktoberInloopochtend voor stomapatiënten
Naar boven